15 leuke dingen om te doen in Nashville voor stellen (2024)

4.9

(184)

Nashville is een sfeer, een ervaring waar elk stel graag deel van zal uitmaken. De bloeiende muziekscene van Nashville maakt het tot een topbestemming voor stellen die plezier willen hebben.

Als je een fervent countrymuziekluisteraar bent, is Nashville de beste plek om livemuziek te verkennen en te ervaren, expliciet sprekend over het bluegrass-genre.

De foodscene loopt nergens achter. Er is een langdurige cultuur onder romantische stellen die Nashville bezoeken; het is niets anders dan de hete kip uitproberen.

Elk restaurant heeft zijn unieke recept voor hete kip. Je vindt er ook een heerlijke maaltijd genaamd Meat & Three, een favoriet van bezoekende romantische stelletjes.

Iconische plaatsen zoals Grand Ole Opry zijn een must om te bezoeken, gezien de muziekcultuur die het deelt. Hank Williams en Loretta Lynn hebben hier hun belangrijke opnames gemaakt.

Dit artikel deelt 15 leuke paar dingen om te doen in Nashville.

Inhoudsopgave

  • Boek een Grand Ole Opry Show Ticket
  • Verken de Country Music Hall of Fame
  • Beleef een onvergetelijke Ponton Party Cruise
  • Ga voor een Downtown Segway Tour
  • Ga op een Hop-on Hop-off Trolley Tour
  • Stap aan boord van de General Jackson Showboat Dinner Cruise
  • Dronken worden bij The Ville All-Inclusive Pub Crawl
  • Reis terug in de tijd in het Ryman Auditorium
  • Geef jezelf de rillingen tijdens The Haunted Ghost Tour
  • Maak een heli-tour door Downtown en Music City
  • Krijg inzichten in het Museum of African American Music
  • Trakteer uzelf op een Donut Tour
  • Ontspan met Jack Daniel's Hometown Experience
  • Ga wandelen in Forest Hills
  • Proef wijn op Belle Meade Plantation
  • Beste romantische bestemmingen voor stellen

Boek een Grand Ole Opry Show Ticket

Een van de belangrijkste dingen in Nashville is bezoeken Grand Ole Opry. Het iconische muziektheater is het hart van de Muziekstad.

Deze plek is de thuisbasis van vele iconische countrylegendes en zal je in een goed humeur houden.

U kunt vanuit uw comfortabele theaterstoel getuige zijn van een live optreden met uw favoriete country- en bluegrass-nummers.

Het belangrijkste hoogtepunt van deze show is dat het verschillende muziekgenres omvat om muziekliefhebbers van alle genres op te nemen. Er zal een soepele overgang zijn van de country blues naar de steel rock-sessies.

Terug naar boven

Verken de Country Music Hall of Fame

De Country Music Hall of Fame en het museum is de echte deal bij het verkennen van de wortels van Amerikaanse muziek. Er is een grote verscheidenheid aan muziekgerelateerde displays die uw aandacht zullen trekken.

Een bezoek aan dit iconische museum is een van de beste dingen om te doen in Nashville, terwijl je meer leert over de geschiedenis en wortels van countrymuziek.

De entreehal, bekend als de sierlijke rotonde van de Hall of Fame, valt op door zijn esthetiek. Het is versierd met zwart-wit muzieknotaties.

De kerntentoonstelling van het museum, Sing Me Back Home: A Journey Through Country Music, neemt je mee terug naar de tijd dat de geluiden en muzikale concepten voor het eerst ontwikkelden.

Terug naar boven

Beleef een onvergetelijke Ponton Party Cruise

Als romantische tortelduifjes, een van de beste dingen voor koppels in Nashville gaat voor een Ponton Party Cruise met een kapitein.

De kapitein zal u begeleiden terwijl u over de rivier de Cumberland vaart. De tour duurt ongeveer 2 uur en je zult aan het einde ervan een geweldige tijd samen hebben gehad.

De bar-achtige sfeer van deze plek, in combinatie met de mogelijkheid om uw drankjes en drankjes mee te nemen, maakt uw Pontoon-cruise onvergetelijk.

Wanneer de Honky Tonka op het water je meeneemt voor de rit, zullen de muziek en games je vakantiegevoel verhogen. Je kunt een beetje drinken. Het is tenslotte een feest.

Terug naar boven

Ga voor een Downtown Segway Tour

Segways zijn geweldige transportsystemen waarmee romantische stellen een heerlijke tijd kunnen doorbrengen met hun dierbaren terwijl ze de adembenemende bezienswaardigheden van Nashville vastleggen.

Jouw 2 uur Segwaytour door de binnenstad begint met een training van 30 minuten over het rijden op de segway.

Tijdens de rondleiding zie je verschillende bezienswaardigheden, zoals de Bridgestone Arena, Fort Nashborough, Bicentennial Mall, Farmer's Market en het Tennessee State Capitol.

Je krijgt een oortje om gemakkelijk met je gids te communiceren. Terwijl je blijft toeren, zul je altijd de rijke muziekscene zien die deze plek levend houdt.

Terug naar boven

Ga op een Hop-on Hop-off Trolley Tour

Ben je dol op reizen met de bus om de prachtige bezienswaardigheden van Nashville te pakken? Zo ja, dit Hop-on Hop-off trolleytour is de beste optie.

De lokale gids vertelt alle spannende geschiedenis, cultuur en bezienswaardigheden, zodat jij en je geliefde van de hele tour kunnen genieten terwijl ze meer te weten komen over de iconische attracties.

Als je over de wegen kijkt, zie je de Grand Ole Opry, het Ryman Auditorium en het Blue Bird Café, de beste centra voor countrymuziek.

U kunt vanuit de bus andere spannende bezienswaardigheden vastleggen: de Country Music Hall of Fame and Museum, het Parthenon en de Bicentennial Capitol Mall.

Terug naar boven

Stap aan boord van de General Jackson Showboat Dinner Cruise

Je hebt vast wel eens gehoord van Tenessee whisky.

De drank is zo verslavend; Chris Stapleton componeerde er een prachtig nummer van. Muziek zinkt diep in je hart als je een dinercruise maakt over de Cumberland River, Tennessee.

Je krijgt ook de prachtige skyline van Nashville te zien terwijl de zon ondergaat en de nacht tot leven komt.

Dinercruise met showboot van generaal Jackson biedt u de luxe van een dinercruise gecombineerd met kwaliteitsvoedsel, muziek en entertainment.

De rondleiding duurt 4 uur. Terwijl je door de prachtige landschappen van Nashville kijkt, kun je je ook tegoed doen aan een groots diner in het prachtige Victorian Dinner Theatre.

Terug naar boven

Dronken worden bij The Ville All-Inclusive Pub Crawl

Drinken door Nashville is een geweldige manier om te verkennen en plezier te hebben. De All-inclusive kroegentocht in Ville biedt precies dat.

De borreltocht start in de historische Printers Alley bij een bar, namelijk Alley Taps. Je kunt hier een op maat gemaakt Nashville Craft Beer proberen, beroemd om zijn unieke essentie.

Je lokale gids neemt je vervolgens mee naar Broadway, de hub voor alle co*cktail- en muziekliefhebbers. Je kunt magische momenten beleven met je geliefde door naar een co*cktaildrinkwedstrijd te gaan.

Je ontvangt een heuptasje-souvenir na het beëindigen van de tour.

Terug naar boven

Reis terug in de tijd in het Ryman Auditorium

Alle magie van Nashville begint met het iconische Ryman Auditorium zelfgeleide tour. Als je een fan bent van bluegrass, kun je een ritje maken, want het genre is hier een paar eeuwen geleden ontstaan.

Een bezoek aan het Ryman Auditorium is een van de topdingen voor koppels in Nashville.

Leer meer over de geschiedenis van je beroemde bluegrassspelers, zoals Johnny Cash, die als een van de eersten het genre introduceerde.

De 'Soul of Nashville' is een multimedia-ervaring voor een geweldige les in de geschiedenis van Ryman Auditorium. Het evenement bevat sterren als Vince Gill, Sheryl Crow en Darius Rucker.

Terug naar boven

Geef jezelf de rillingen tijdens The Haunted Ghost Tour

Wilt u uw romantische vakantie griezelig maken? De Haunted Ghost-tour zal ervoor zorgen dat je wat rillingen krijgt van de verhalen en verhalen over het vergeten verleden van Nashville.

Lokale gidsen die al een tijdje in Nashville zijn, kennen alle her en der van de plaats en de ontmoedigende historische bezienswaardigheden.

Je moet Broadway bezoeken om het ultieme nachtleven van de plaats te ervaren. Wees niet bang als je lokale gids je vertelt over een geest die is gevonden in de naam van Hank Williams.

Luister ook naar de fantastische verhalen van het altijd iconische Ryman Auditorium, de thuisbasis van de Grand Ole Opry-radioshow.

Terug naar boven

Maak een heli-tour door Downtown en Music City

A helikoptervlucht door Downtown en Music City is voor stellen die heel Nashville binnen 30 minuten willen verkennen.

Terwijl je door de lucht rijdt, heb je een adembenemend uitzicht op het Cheekwood Mansion en de glooiende heuvels van Tennessee.

De helikopter biedt klimaatgecontroleerde lederen stoelen om u in de beste omstandigheden te houden. Klik op kiekjes van de iconische skyline en unieke attracties in Nashville om onvergetelijke momenten te beleven.

Sites zoals Ryman Auditorium, Bridgestone Arena, Music Row, het Parthenon, etc. zijn geweldige plekken om vanuit de lucht te verkennen.

Terug naar boven

Krijg inzichten in het Museum of African American Music

De Nationaal museum voor Afro-Amerikaanse muziek geeft je veel inzicht in hoe Afro-Amerikaanse muziek plaatsvond in Nashville.

De uitgelichte exposities vertellen je over de geschiedenis en culturele impact van je favoriete artiesten. Het museum heeft artefacten bestaande uit 50 muziekgenres en -stijlen.

Blues, jazz, gospel, R&B, noem maar op, en het museum heeft alle details van de populaire genres.

Elke hier gepresenteerde galerij heeft een uniek verhaal te vertellen. Beroemde sprekers zoals Robert F. Smith geven ook speciale educatieve lessen aan gepassioneerde muziekliefhebbers.

Terug naar boven

Trakteer uzelf op een Donut Tour

Het centrum van Nashville staat vol met smakelijke eetgelegenheden en drankwinkels. Dat is precies waarom een donut-proeverij is een van de beste dingen voor stellen om te doen in Nashville.

U kunt uw geliefde trakteren op verschillende soorten donuts, zoals geglazuurd en met room gevuld. Een lokale gids neemt je mee naar de beste donutwinkels in de stad, waar je alle proeverijen kunt doen.

Leer hoe de donuttraditie van generatie op generatie werd doorgegeven. Parlor Donuts, Rise Donuts & Biscuits en Donut Distillery zijn enkele van de favoriete donutwinkels hier.

Terug naar boven

Ontspan met Jack Daniel's Hometown Experience

Een kopje Tennessee Whiskey drinken is een van de leuke dingen om te doen in Nashville. Daarom moet je door de whisky-outlets van Lynchburg rijden.

De stad raakt meteen een snaar bij u, gezien de vriendelijke behandeling van romantische stelletjes. Doe overdag niets anders dan ontspannen in lokale whiskywinkels voor onvergetelijke momenten met je geliefde.

Lynchburg biedt u whisky van topkwaliteit en toont een prachtig landschap tussen de heuvels van Tennessee.

Jack Daniel's Distillery Tour en Hometown Experience zijn uniek in hun soort en beloven vele avonturen voor degenen die graag whisky drinken.

Terug naar boven

Ga wandelen in Forest Hills

Elke romantische vakantie wordt compleet met een wandeltocht. Forest Hills is een geweldige plek voor wandelaars die de parken van Nashville willen verkennen.

Het Radnor-meer dat langs de hoofdstroom van Forest Hills loopt, heeft meer dan tien wandelpaden. Elk pad heeft moeilijkheden en je moet in je beste kunnen zijn om er doorheen te wandelen.

Misschien heb je het geluk om een ​​witstaarthert of een bever te spotten tussen de uiteenlopende landen van Forest Hills.

U kunt ook wilde dieren spotten in Warner Parks, beroemd om zijn wandelpaden en picknickplekken. Een fietspad strekt zich uit over 1.5 km van Percy Priest Elementary naar Radnor Lake.

Terug naar boven

Proef wijn op Belle Meade Plantation

De Belle Meade-plantage is een kenmerkende bezoekplaats voor romantische stelletjes in Nashville. Het is een historische locatie van 30 hectare, een museum, een restaurant en een wijnmakerij in Nashville, Tennessee.

De plantage heeft een aantal interessante items, zoals het originele Dunham's Station uit 1790, een rokerij uit 1826, een kinderspeelhuis uit 1870, een melkveebedrijf uit 1884 en een koets- en stalhuis uit 1892.

Pas in 2009 werd de eerste Winery geopend in Nashville. Nu stijgt de plaats met wijnen van topkwaliteit waardoor mensen hier af en toe terugkomen.

Je kunt het prachtige terrein van de burgeroorlog verkennen, omarmd door kogelgaten in de kolommen van het landhuis, waardoor je een fascinerend gevoel van de plek krijgt.

Beste romantische bestemmingen voor stellen

AtlantaSavannahSan Antonio
Las VegasSt. LouisKentucky
New OrleansNashvilleTampa
San DiegoOrlandoDenver
DallasChicagoArizona
HoustonMiamiCharlotte
Charleston Columbus

Hoe nuttig was dit bericht?

Klik op een ster om deze te beoordelen!

15 leuke dingen om te doen in Nashville voor stellen (2024)

References

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Lakeisha Bayer VM

Last Updated:

Views: 5773

Rating: 4.9 / 5 (49 voted)

Reviews: 80% of readers found this page helpful

Author information

Name: Lakeisha Bayer VM

Birthday: 1997-10-17

Address: Suite 835 34136 Adrian Mountains, Floydton, UT 81036

Phone: +3571527672278

Job: Manufacturing Agent

Hobby: Skimboarding, Photography, Roller skating, Knife making, Paintball, Embroidery, Gunsmithing

Introduction: My name is Lakeisha Bayer VM, I am a brainy, kind, enchanting, healthy, lovely, clean, witty person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.